Вершкове різотто зі шпинатом

  • Огородник
  • 60 хвилин
  • 4 порції
  • Середня
  • 228,63 ккал. Ккал

На відміну від звичайного плову різотто має бути не розсипчастим, а липким. Аромату додають гриби і копчений лосось, а шпинат – літньої свіжості.

Процес приготування:

  1. Цибулю,  часник, моркву нарізати кубиками і обсмажити в  олії.
  2. Додаємо приправу Огородню, коріандр, посолити, поперчити і тушкувати ще 5-10 хв
  3. Нарізаємо шампіньйони і добавляємо шпинат, перемішуємо. Шпинат при такій температурі починає в’янути.
  4. Додаємо рис, заливаємо водою і вершками. Помішуємо декілька хвилин поки рис не почне біліти.
  5. Потім добавляємо вершкове масло і копчений лосось ,зменшуємо вогонь і доводимо  до готовості.
  6. Подаємо з натертим пармезаном. СМАЧНОГО!

Може Вас зацікавати