Паста Болоньєзе

  • Огородник
  • 60 хвилин
  • 4
  • Середня важкість
  • 1500 Ккал

Ще одна страва на кожен день.

Процес приготування:

  1. Нарізати кубиками цибулю, моркву, часник, селеру, посолити, поперчити і смажити на оливковій олії.
  2. Додати фарш, тушкувати близько 15 хвилин.
  3. Додати томатну пасту, біле вино, орегано, петрушку, сіль, перець і тушкувати суміш на маленькому вогні 15-20 хвилин.
  4. Зварити макарони і  з’єднати з фаршем.
  5. Подавати, прикрасивши пармезаном і петрушкою. СМАЧНОГО!

Користь:

  1. Вітамін В4 або холін, що міститься в яєчному білкові по праву може називатися найважливішим джерелом живлення для головного мозку. Користь вітаміну В4 для здоров’я людини неоціненна, він впливає на роботу нервової системи, на розумову діяльність.
  2. При смажені омлет на сковороді з до бавленням соняшникової олії яка при нагріванні зачинає димітись, виділяється вугіль водороду, який є шкідливим. Завдяки приготуванню в пароварці або мікрохвильовій духовці зберігається цілий комплекс корисних вітамінів які містяться в овочах.
  3. Також цей омлет корисний для тих хто слідкує за своєю фігурою, або намагається скинути зайву вагу.

Може Вас зацікавати