Паштет з квасолі та кмину.

Паштет з квасолі та кмину.
  • Огородник
  • 20 хвилин
  • 1
  • Легко
  • 115 Ккал

Ще одна смачна страва на кожен день

Процес приготування:

  1. Квасолю з кмином залити кип’ятком і варити 15 хв.
  2. Готову квасолю перебити в блендері.
  3. В пюре добавити нарізану кінзу, чилі перець та роздавлений часник, посолити, ретельно помішати.
  4. Подавати на грінках житнього хліба, попередньо підсмажити на пательні до скориночки, прикрасити гілочкою петрушки.

Користь від страви:

  1. Кмин дуже цінний для людей, які мають проблеми з травленням. Його аромат змушує «активізуватися» слинні залози. Інакше кажучи, запах цієї приправи апетит, а це сприяє процесу перетравлювання їжі.
  2. Кмин використовують для ароматизації сирів, напоїв, багатьох кулінарних виробів пудингів, запіканок, соусів, також спецію застосовують при солінні і маринуванні овочів.
  3. Користь квасолі: квасоля незамінна при дефіциті заліза, яке бере участь у процесі утворення еритроцитів, сприяє припливу кисню до клітин і підвищує імунітет.

Може Вас зацікавати