Рис з стручковою квасолею.

Рис з стручковою квасолею.
  • Огородник
  • 45 хвилин
  • 2
  • Середня
  • 148 Ккал

Ще одна смачна страва на кожен день

Процес приготування:

  1. Промити рис, висипати в ємкість з водою, перемішати і дати воді закипіти після чого зменшити вогонь і варити на повільному 10 хв.
  2. Стручкову квасолю очистити (можна використати заморожену), підсмажити на пательні добавити нарізану на кільця моркву, цибулю, приправу газдівська, сіль та перець за смаком. Смажити на повільному вогні 10 хв.
  3. Нарізати на дольки помідори, порвати листя базиліка.
  4. Рис перемішати з квасолею, добавити помідори, базилік і петрушку. Смачного!

Користь страви:

  1. В рисі міститься безліч білків, вуглеводів, жирів, також необхідних для життєдіяльності організму мікроелементів: магній, кальцій, калій, фосфор. Що є незамінним для людського організму.
  2. Вимочений та зварений рис, застосовується для очищення суглобів від надлишку солей, очищення кишечника і печінки
  3. Завдяки своїм корисним властивостям рис рекомендований педіатрами в якості першого прикорму для грудних дітей.

Може Вас зацікавати