Салат з фунчози, овочів та запеченої курячої грудки.

Салат з фунчози, овочів та запеченої курячої грудки.
  • Огородник
  • 20 хвилин
  • 1
  • Середня
  • 320 Ккал

Ще одна смачна страва на кожен день

Процес приготування:

  1. Фунчозу відварити 10 хв.по приготуванню промити холодною водою.
  2. Курину грудку посолити та обсмажити на гриль-пательні до рум’яної корочки.
  3. Промити та почистити овочі, нарізати соломкою.
    Все змішати і заправити мигдальною олією, посолити, добавити сушений імбир, чилі перець.
  4. Промити та добавити базилік до страви.

Користь страви:

  1. Фунчоза цей продукт корисний для людей які прагнуть схуднути, до складу фунчози входять складні вуглеводи які забезпечують енергією м’язову тканину.
  2. У фунчозі містяться амінокислоти, які відіграють важливу роль у створенні нових клітин.
  3. Також важливий факт, фунчоза не містить білок глютену, саме він є причиною багатьох харчових алергій. Це чудовий та корисний продукт для підтримки здоров’я.

Може Вас зацікавати