Салат “Романо”

Салат “Романо”
  • Огородник
  • 15 хвилин
  • 2
  • Легко
  • 17 Ккал

Ще одна смачна страва на кожен день

Процес приготування:

  1. Промити та висушити листя салату “Романо” і порвати на маленькі кусочки.
  2. Змішати оливкову олію з апельсиновим соком та медом.
  3. Заправити салат і добавити щіпочку приправи вегемікс.
  4. Для оздоблення можна нарізати кубиками часточку апельсина.

Користь страви:

  1. Вітамін К, що міститься в листя “Романо” запобігає руйнації кісткової тканини, за допомогою цього вітаміну в організмі прискорюється відновлення скелета, кісток.
  2. Хімічний склад салату “Романо” збагачений вітамінами групи А і С, крім того продукт багатий на вміст таких макро – і мікроелементів як залізо, калій, кальцій, магній, селен. Так само салат “Романо” містить природні амінокислоти, який вважаються незамінними для людського організму.
  3. Харчові волокна, які містяться у складі салату “Романо” здатні запобігати хворобі серця і кровоносних судин, а так само нормалізувати рівень гемоглобіну, тиску і зменшувати відкладення шкідливих солей, тим самим впливати на водно-сольовий баланс в організмі.

Може Вас зацікавати