Салат “Романо”

- Огородник
- 15 хвилин
- 2
- Легко
- 17 Ккал
Ще одна смачна страва на кожен день
Процес приготування:
- Промити та висушити листя салату “Романо” і порвати на маленькі кусочки.
- Змішати оливкову олію з апельсиновим соком та медом.
- Заправити салат і добавити щіпочку приправи вегемікс.
- Для оздоблення можна нарізати кубиками часточку апельсина.
Користь страви:
- Вітамін К, що міститься в листя “Романо” запобігає руйнації кісткової тканини, за допомогою цього вітаміну в організмі прискорюється відновлення скелета, кісток.
- Хімічний склад салату “Романо” збагачений вітамінами групи А і С, крім того продукт багатий на вміст таких макро – і мікроелементів як залізо, калій, кальцій, магній, селен. Так само салат “Романо” містить природні амінокислоти, який вважаються незамінними для людського організму.
- Харчові волокна, які містяться у складі салату “Романо” здатні запобігати хворобі серця і кровоносних судин, а так само нормалізувати рівень гемоглобіну, тиску і зменшувати відкладення шкідливих солей, тим самим впливати на водно-сольовий баланс в організмі.