Узвар з гвоздикою та корицею.

Узвар з гвоздикою та корицею.
  • Огородник
  • 30 хвилин
  • 2
  • Легко
  • 40 Ккал

Ще одна смачна страва на кожен день

Процес приготування:

  1. Сухофрукти ретельно промити і залити водою
  2. Варити на середньому вогні 30 хв.
  3. По приготуванні сухофрукти повинні розм’якшитись, добавити гвоздику, корицю.
  4. Готовий узвар настояти протягом 2-3 годин і добавити мед, подавати охолодженим.

Користь від страви:

  1. Узвар володіє протизапальними властивостями, корисний для роботи шлунково кишкового тракту, за рахунок вмісту вітамінів і корисних речовин, компот є тонізуючим напоєм, сприяє очищенню та виводить тяжкі метали з організму.
  2. Гвоздика – пряність містить в собі велику кількість антиоксидантів, також вона характерезується як антисептичний, противірусний та антибактеріальний засіб. Корисно іі вживати літнім людям, вона здатна відновлювати мозкову активність і память.
  3. Кориця корисна для діабетиків, вона сприяє зниженню цукру в крові. Вона добре впливає на серцево судинну систему, активізує роботу мозку.

Може Вас зацікавати