Курка в чайному маринаді

  • Огородник
  • 50 хвилин
  • 4
  • Середня
  • 240 Ккал

Ще одна смачна страва на кожен день

Процес приготування:

  1. Змішати: 1 чайну ложку солодкої паприки, 0,5 чайної ложки меленого коріандру, 1/4 чайної ложки перцю чилі.
  2. До прянощів додати 4 столові ложки соєвого соусу, 2 столові ложки соняшникової олії, 400 мл завареного чорного чаю і ретельно перемішуємо.
  3. Відправляємо курячі гомілки в маринад на дві години.
  4. Після того, як гомілки вистоялися у маринаді, виставляємо їх у форму для запікання.
  5. До маринаду додаємо 1 столову ложку меду, 0,5 столової ложки солі, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння.
  6. Після того, як розтопиться мед, вливаємо маринад до гомілок.
  7. Запікаємо гомілки в розігрітій до 180 °С духовці 40-50 хв.
    СМАЧНОГО!!!

Може Вас зацікавати